Pages

четвер, 13 жовтня 2016 р.

Свято у школі

14 жовтня український народ відмічає свято Покрови Пресвятої Богородиці. З недавніх пір свято Покрови в Україні відзначається ще й як День українського козацтва. А сьогодні ми вдруге відзначатимемо державне свято – День захисника України.

Продовжуючи славні і шляхетні традиції нашого народу в нашій школі напередодні відбулося традиційне спортивно-розважальне свято "Ми- нащадки козацького роду!"
Ідеєю заходу був не лише фізичний розвиток наших школярів, але й прагнення прилучити учнів до національних традицій, звичаїв та обрядів; загальнолюдських цінностей козацької моралі. Адже культ здорового способу життя серед козацтва сприяв народженню та вихованню здорового покоління.



Козацький дух, силу, мужність та витривалість перевіряли на собі учні 5-х та 6-х класів, беручи участь у різноманітних спортивних змаганнях козацького спрямування: «Як козаки співають», «Перетягування каната», «Козацька кмітливість», «Як козаки картоплю збирали»», «Як козаки на конях скакали», «Як козаки через річку переправлялись ". Протягом свята лунали пісні наших гарних та талановитих дівчат.

Звичайно, козацька нагорода знайшла своїх героїв, які отримали у чесній боротьбі грамоти за участь у змаганнях.


Команда нашого класу "Запорожці" виборола ІІІ місце.

Вітаємо наших хлопців!





Склад команди: Подлісецький Антон, Кузьменко Кузьма, Бойченко Владислав, Чорненький Руслан,Січкаренко Максим,Августінов Владислав та Грижук Богдан
Свято вдалося на славу!


Немає коментарів:

Дописати коментар

20. 05 Географія

Тема: Контрольна робота з теми «Третинний сектор господарства».  Пройти контрольний тест за посиланням або кодом доступу до тесту на сайті ...