Pages

субота, 10 лютого 2018 р.


     Протягом тижня у школі відбувся лицарський турнір між учнями 7-х та 8 -х класів. Для участі у конкурсі кожний клас представив по два учасника. Представниками від нашого класу стали Грижук Богдан та Подлісецький Антон. 
 Першим конкурсом була «Візитна карточка», в якій учасники представляли себе. У наступному  конкурсі потрібно було проявити свої здібності до малювання та зобразити даму свого серця. І учасники з цим справилися на відмінно. А самим складним конкурсом виявився конкурс "Склади риму до слів". Велику кількість позитивних емоцій викликав танцювальний конкус, в якому потрібно було у парі з дівчиною затанцювати під мелодію, яка постійно змінювалася.
     Ну і на останок учасники покзали свої творчі здібності: співали, грали на музичних інструментах та танцювали вальс.
Богдан вразив нас гарною грою на гитарі, а Антон своєю піснею закликав вболівальників бути обережним у вирії інформації.
     Настрій учасників та гостей був святковий, а особливо коли настала хвилююча мить оголошення результатів. Кожен учасник отрмав похвальну грамоту у своїй номінації. 
Богдан Грижук переміг у номінації Лицар "Винахідливість", 
 Антон Подлісецький став "Лицарем школи"

Вітаємо хлопців з перемогами! Подальших вам успіхів та визнань.

Дякуємо усім, хто підтримав та вболівав за наших учасників!

Немає коментарів:

Дописати коментар

20. 05 Географія

Тема: Контрольна робота з теми «Третинний сектор господарства».  Пройти контрольний тест за посиланням або кодом доступу до тесту на сайті ...