Pages

неділя, 23 вересня 2018 р.


21 вересня подвір'я нашої школи перетворилося на яскравий килим з дитячих малюнків, приурочених до Міжнародного дня миру. 
    Щойно розпочався конкурс і юні художники швидко заполонили шкільне подвір'я, а через декілька перерв асфальт перетворився на казку.
    Приємно відзначити, що всі роботи виявилися різноплановими, яскравими та несподіваними. Це був справжній феєрверк дитячої фантазії. Юні художники продемонстрували свою творчість, надзвичайну уяву та неабиякий талант.
    Учні нашого класу ретельно підготувалися до конкурсу, розробили ескіз та створили потужну команду. Результат незабарився. Малюнок "Мир у твоїх руках " відзначено як один з найкращих.
  Головним результатом заходу були дитячі посмішки, веселий сміх та хороший настрій усіх присутніх. Діти захоплено вимальовували крейдою, висловлюючи при цьому активну життєву позицію: «Бажаємо миру Україні та у всьому світі!».


Дякую за активну участь талановитим та відповідальним учням нашого класу!






Немає коментарів:

Дописати коментар

20. 05 Географія

Тема: Контрольна робота з теми «Третинний сектор господарства».  Пройти контрольний тест за посиланням або кодом доступу до тесту на сайті ...