Pages

неділя, 22 березня 2020 р.

Правила дистанційного навчання для учнів 9А класу

 З 23 березня ропочинається дистанційне навчання. Ми вперше працюємо за такою системою,тому можливі певні труднощі з організацією такого навчання. Але ви дорослі, сучасні та мобільні і з легкістю справитися з технічною частиною дистанційного навчання. А ось результати вашого навчання залежать від вашої відповідальності. Правила такого навчання можуть змінюватися, адже ми працюємо в тестовому режимі.
 
                                        Правила
1. Учителі заздалегідь направляють КОНКРЕТНІ завдання з кожного  предмету і вони поки що будуть  перенесені мною в  блог класу за предметами щодня відповідно до розкладу. 

2. Завдання виконуються  учнями у робочих зошитах із зазначенням дати згідно з розкладом. Можливе виконання тестових завдань, фотозвітів та інших видів робіт, які ви будете присилати вчителям на пошту або за гіперпосиланнями.

3. Після завершення карантину зошити з завданнями будуть перевірятися, тому не відкладайте завдання, робіть все вчасно.

4.Ми створили сторінку школи у фейсбуці для  викладання завдань та спілкування з вчителями. Тому ви повинні приєднатися до групи і за хештегами знаходити завдання. Уважно прочитайте з правилами роботи в шкільній групі.

5. У вайбері можливе лише нагадування про завдання та обговорення, а самі завдання  знаходяться поки що у блозі.

6. І пам'ятайте, дистанційне навчання - це серйозно. Ми не знаємо скільки ми так будемо навчатися, а отримувати знання потрібно. Для вчителів це теж вперше, тому нам потрібен час, щоб налагодити систему. А ваше завдання виконувати, а не ігнорувати завдання!

Немає коментарів:

Дописати коментар

20. 05 Географія

Тема: Контрольна робота з теми «Третинний сектор господарства».  Пройти контрольний тест за посиланням або кодом доступу до тесту на сайті ...